Akinek nem sikerült a felvételi

2019-04-22 14:52:47

A felvételi lista 2019. április 23. után kerül nyilvánosságra. Eddig az időpontig ismerhetik meg a középiskolák az úgynevezett egyeztetett felvételi listát, ami már a középiskolák ideiglenes listáinak és a felvételizők által felállított iskolai sorrendek egybevetéséből készül el.

 

Az oktOpus Multimédia Intézet most azokra gondol, akiknek ezen a számunkra kialakuló listán nem lesz helyük. Nekik kínálunk egy lehetséges megoldást.

 

 

Kedves Szülők, Kedves Jelentkezők!

 

Szeretnénk felajánlani egy tanulási lehetőséget azok számára, akik nem jutottak be az államilag támogatott osztályunkba.  A felvételi során sok jelentkezőn láttuk az igazi szakmai érdeklődést, a vágyat, hogy közénk tartozhasson. Úgy döntöttünk, hogy elindítunk egy második osztályt is, önköltségesen, azok számára, akik szakmailag elkötelezettek, de tanulmányi eredményük miatt nem sikerült számukra a felvételi. Elegendő jelentkező esetén az új osztály kisebb létszámú lesz, a tanulók képességének megfelelően meghatározva. A tanulókat mentorok segítik azért, hogy tanulási hátrányukat fokozatosan behozhassák, és az eredmény tartós maradhasson. Szükség esetén lehetőséget kapnak egyéni tanulási utak kialakítására a sikeres érettségi és szakmai vizsga érdekében. A teljes módszerről az alternatív kerettantervünkből tudhatnak meg többet.

 

Az önköltséges osztályba jelentkezőkkel és szüleikkel ismét elbeszélgetünk. Jelentkezni e-mailben vagy levélben lehet. Az e-mail cím: kishonti@oktopus.hu, a tárgy: „önköltséges osztály indítása”. A levélcím: 1139 Budapest, Frangepán u. 50-56. Válaszukban adják meg a jelentkező nevét, az egyik szülő nevét és elérhetőségét e-mailben, és telefonszámát.

 

A képzés költségével és feltételeivel kapcsolatban, vagy ha egyéb kérdésük van, hívják a +36 30 999 6000 telefonszámot.

 

Közös célunk gyermekeink megalapozott életkezdése, hogy sikeres felnőtté váljanak.

Az iskola lehet másmilyen is.

 

Üdvözlettel

okOpus

Bejelentkezés

Belépve marad?

Bejelentkezés

Partnerek