Külföldi munkalehetőség

2018-07-24 18:37:03

2018. szeptemberétől iskolánk kiegészítő képzést nyújt tanulói és végzett diákjai számára külföldi munkavégzéshez. A kezdő fiztés minimum 2500 EUR/hónap.

Iskolánk oktatási színvonalát látva külföldi munkaközvetítő cégek az általunk kiadott kiegészítő bizonyítvánnyal folyamatos munkalehetőséget adnak médiaművészeti szakmákban. 

A kiegészítő bizonyítványt nappali és esti tagozatos tanulóink a képzés mellett szerezhetik meg, a már végzett tanulók számára három hónapos intenzív képzést szervezünk esti munkarend szerint. 

A részletekért kattints tovább.

Különleges lehetőség az oktOpus Multimédia Intézetben tanuló Hangmesterek számára.

 

A Hangmester végzettség megszerzése mellett számos munkaterületen, évtizedek óta sikeresen működő munkaközvetítő ügynökség közreműködésével, külföldi munkaadók és munkahelyek számára készítünk fel jelentkezőket külföldi munkavállalásra. 

 

A felkészítő részei:

  • angol társalgási szintű felkészítés,
  • angol szaknyelvi felkészítés a választott munkaterületre,
  • felkészítés a választott munkahely külföldi általános követelményeinek megfelelően,
  • eszközismeret a konkrét külföldi technikai munkaterület követelményeinek megfelelően.

A felkészítés a két éves képzéssel párhuzamosan, a munkaközvetítő ügynökség bevonásával folyik, a Hangmester képzés munkarendjének megfelelően nappali vagy esti tagozaton.

 

Egyes munkahelyeken az angol helyett a német nyelvű kommunikáció is megfelelő. Ebben az esetben közép vagy emelt szintű német érettségi vizsga legalább jó (4) érdemjeggyel, vagy középfokú nyelvvizsga bemutatása szükséges.

 

A kiegészítő képzés végén angol és eszközismereti vizsgát kell tenni. Az oktOpus Multimédia Intézet által kiállított, a képzést igazoló dokumentum szükséges ahhoz, hogy a külföldi munkaadó felé a partner munkaközvetítő ügynökség a tanulót nyilvántartásba vegye. A megszerzett bizonyítvány nem minősül nyelvvizsgának.

A képzés más tekintetben a Hangmester szakmai képzés feltételeivel azonos.

 

Aki már végzett Hangmester, és bizonyítványát az oktOpus Multimédia Intézetben szerezte meg:

 

A munkavállalási tréning esti tagozatos munkarendben folyik.

Egyes munkahelyeken az angol helyett a német nyelvű kommunikáció is megfelelő. Ebben az esetben közép vagy emelt szintű német érettségi vizsga legalább jó (4) érdemjeggyel, vagy középfokú nyelvvizsga bemutatása szükséges.

A kiegészítő képzés végén angol és eszközismereti vizsgát kell tenni. Az oktOpus Multimédia Intézet által kiállított, a képzést igazoló dokumentum szükséges ahhoz, hogy a külföldi munkaadó felé a partner munkaközvetítő ügynökség a tanulót nyilvántartásba vegye. A megszerzett bizonyítvány nem minősül nyelvvizsgának.

Bejelentkezés

Belépve marad?

Bejelentkezés

Partnerek