TESZT CD

Ez a hanganyag hangtechnikai berendezések szubjektív teszteléséhez készült. Az összes hangpéldának azonos a hangfelvételi technológiája, mindegyik két mikrofonnal, hangtechnikai manipuláció nélkül készült (a 13. hanganyag kivételével, aminél több mikrofon pár működött, de szintezésen kívül más manipuláció nem volt a felvétel során). A mikrofonok mindegyik felvételnél DPA 4006 vagy az annak megfelelő DPA 4063 típusok voltak. Keverő asztal csak a 13. hangpéldához kellett, egy Yamaha 02RV2 digitális típus. A hangfelvételeket ProTools TDM és HD rendszerrel rögzítettük, a rögzítésen és vágáson túl más digitális beavatkozás nem történt.

A hanganyag 13 hangpéldából áll. Mindegyik hangpélda ötször ismétlődik.

A letölthető adat az eredeti 13 fájl .wav formátumban, amit CDA lemezre, pendrive-ra vagy egyéb adathordozóra lehet írni. 

Az Ön által elkészített adatállomány saját célokra szabadon felhasználható, de kereskedelmi forgalomba nem hozható, bármilyen darabszámú sorozatos másolása tilos. Az eredeti hangfelvételek és a teszt CD szerzői joga Kishonti István tulajdonát képezik.

 

Fájl letöltése
Nyomtatható felirat (CD)

Partnerek

               

Bejelentkezés

Belépve marad?

Bejelentkezés