TESZT CD

Ez a hanganyag hangtechnikai berendezések szubjektív teszteléséhez készült. Az összes hangpéldának azonos a hangfelvételi technológiája, mindegyik két mikrofonnal, hangtechnikai manipuláció nélkül készült (a 13. hanganyag kivételével, aminél több mikrofon pár működött, de szintezésen kívül más manipuláció nem volt a felvétel során). A mikrofonok mindegyik felvételnél DPA 4006 vagy az annak megfelelő DPA 4063 típusok voltak. Keverő asztal csak a 13. hangpéldához kellett, egy Yamaha 02RV2 digitális típus. A hangfelvételeket ProTools TDM és HD rendszerrel rögzítettük, a rögzítésen és vágáson túl más digitális beavatkozás nem történt.

A hanganyag 13 hangpéldából áll. Mindegyik hangpélda ötször ismétlődik.

A letölthető adat az eredeti tesztlemezről készült image fájl, amit ki kell tömöríteni, majd megfelelő image fájl kezelő szoftverrel (pl. Image Burn) lemezre kell írni. Ezzel elkészül az eredeti tesztlemez másolata, ami CD lejátszóban megszólaltatható.

Az Ön által elkészített CD saját célokra szabadon felhasználható, de kereskedelmi forgalomba nem hozható, bármilyen darabszámú sorozatos másolása tilos. Az eredeti hangfelvételek és a teszt CD szerzői joga az oktOpus Multimédia Intézet tulajdonát képezik.

 

Image Fájl letöltése
Nyomtatható felirat

Bejelentkezés

Belépve marad?

Bejelentkezés

Partnerek